Jídlo, recepty a vaření
Varná zařízení FAGOR řada 900

Vybavení pro efektivní provoz kuchyně

U kuchyňských technologií i inventáře vyžadujeme především zdravotní nezávadnost. Jestliže se jedná o komerční kuchyni, pak navíc dokonalou přehlednost.

Gastro vybavení pro efektivní provoz kuchyně

Pro provoz restaurace, velkokuchyně, pekárny nebo cukrárny je nutné mít vhodné technologické zázemí. V současné době se gastro vybavení vyrábí převážně z nerez potravinářské oceli, která s sebou přináší mnoho výhod.

  • Základem každé kuchyně, ve které se připravují tepelně upravené pokrmy, jsou samozřejmě gastro sporáky, které musejí splňovat veškeré podmínky pro provoz moderní kuchyně.

Práce v gastronomických provozech je velice náročná, a proto je nutné, aby bylo vše uspořádáno tak, aby se personál co nejméně naběhal. Každý zbytečný krok navíc znamená ztrátu času, která se stále načítá. Výsledkem je buď vyčerpaný personál nebo nespokojení zákazníci. Proto všem podobným potížím předejděte, využijte služeb odborníků a nechte si profesionálně navrhnout a uspořádat kuchyni nebo jinou potravinářskou výrobnu tak, aby tu byla práce skutečně efektivní a plynulá. Je také zapotřebí vyhovět všem hygienickým normám, které jsou mnohdy opravdu přísné.

  • Nerezový gastro nábytek splní všechny vaše požadavky.
  • Můžete tu najít nezbytnou myčku nádobí, sporák, varný kotel, smažící pánev, fritézu, gril, velkokuchyňský dřez, praktický pracovní stůl, ideálně řešené regály.

Zařízení pro studenou i teplou kuchyni

Jestliže vaše provozovna jídla nejen vyrábí, ale také vydává, pak uvítáte zcela jistě nerezový gastro nábytek, který udrží jídla po určitou dobu v ideálním teplém stavu. V některých případech je zapotřebí přesně opačný efekt. Jídlo je třeba uchovat chladné.

  • Obě možnosti za váš vyřeší udržovací systémy pro transport a výdej.
  • Některé výdejní linky či rautové sestavy jsou v mobilním a jiné ve statickém provedení.
  • Záleží na způsobu využití.

Další nezbytností je kuchyňský inventář, který zahrnuje gastronádoby, hrnce, plechy a příbory. Nerezová ocel má výhodu nejen zdravotní nezávadnosti, ale také dlouhodobé životnosti.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
Zobrazit formulář pro nákup