Jídlo, recepty a vaření
chiavalon

Výtečný olivový olej je pro cévy i srdce zdrojem velké inspirace

Stačí jen pár kapek každý den a uvidíte, že olivy mají něco do sebe! Kvalitnější zažívání, hubnutí, ale také průchodnost cév opravdu na jedničku – vždyť tohle zdraví ze středomořských olivových hájů dokáže mnohé! Vychutnat si tento olej, dopřát něco svému zdraví, a ještě pohostit rodinu něčím opravdu delikátním. Pestrá paleta výhod, které nabízí jižanský styl stravování, jednoduše nelze opomenout. Výživoví poradci, lékaři, vědci, všichni se na tom prakticky jednomyslně shodují!

Po tomto oleji se rozhodně netloustne!

A pozor, ještě jedna důležitá věc! I když je olivový olej na první pohled plný tuků, podívejme se na něj ještě jednou a blíže! Nejde o tuky nasycené, nýbrž nenasycené, které prospívají tělu mnohem více a ve stravě je často bezdůvodně opomíjíme. Je přitom škoda, že jim nedáme šanci, protože například extra panenské olivové oleje Chiavalon Ex Albis nabízí univerzalitu a zdraví v každé malé lahvičce. Polévky, těstoviny, houbová rizota nebo dezerty a v neposlední řadě steaky a pokrmy z grilovaných ryb – to vše ochutí olivový olej s grácií sobě vlastní, hodí se pro studenou kuchyni, vaření, pečení i smažení jako snad žádný jiný tuk! Výhodou je také jeho relativně vysoký kouřový bod, oproti máslu nebo slunečnicovému oleji se přepaluje až při mnohem vyšších teplotách.

Také doma chcete dodržovat zdravé stravování a vydat se na cestu klasické středomořské stravy? Začněte klidně ještě dnes, výsledky totiž poznáte už brzy! Extra panenská varianta se připravuje při velmi nízkých teplotách, které umožní zachování všech ceněných antioxidantů a minerálních látek. Tedy, jinak řečeno, neztratí se nic z toho, co by odešlo do nenávratna při rafinaci a dalších chemických úpravách. Zvolte proto olivový olej, který se vyrábí v souladu s přírodou a tradičními postupy, známými už po celá tisíciletí…


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
Zobrazit formulář pro nákup