Jídlo, recepty a vaření
Zajimavy darek nemusi byt pouze z darkoveho sortimentu alkoholu

Zajímavý dárek nemusí být pouze z dárkového sortimentu alkoholu

Přemýšlíte o zajímavém dárku, ale nejste si svou volbou vůbec jistí? Na jednu stranu vás láká zboží z dárkového sortimentu alkoholu, přičemž velmi zajímavým se jeví třeba ročníkový alkohol? Když ale víte, že dotyčný nepije, nákup alkoholu je nošením dříví do lesa. V tom případě vás možná osloví čajeovocné čaje, černé čaje, zelené čaje, bylinné čaje, bio čaje, ostatní čaje a instantní nápoje, nebo třeba ovocné pyré či směsi na přípravu smoothies. Jenomže – trefíte se dárkem opravdu?

Dárkové poukazy

Pokud váháte a nemůžete se rozhodnout, volte dárkový poukaz z gastroklub.cz, který nabízí dárkový sortiment alkoholu, sirupy s alkoholem, sirupy bez alkoholu, ovocné pyré, směsi na přípravu smoothies, ročníkový alkohol, ale také dárkové bedny, dekorační předměty a drogistické zboží. Jsou pro vás připraveny dárkové poukazy v hodnotě od 500 až po 5000 Kč. Vyhnete se rozhodování a trapnosti při předávání nevhodného dárku. Dárkovým poukazem totiž nemůžete nic pokazit. Dárkové poukazy z gastroklub.cz jsou vhodné i pro firemní odměňování. I ve firmách se totiž najdou zaměstnanci, kteří nepohrdnou zbožím z dárkového sortimentu alkoholu, na druhé straně však také zaměstnanci, kteří ocení dárkový balíček s mixem čajů.

VIP klub

Pokud víte, že se do eshopu gastroklub.cz budete vracet častěji, bude pro vás výhodné stát se členy VIP klubu. Na vybrané položky tak získáte slevy, zboží vám také bude rychleji expedováno. Chcete se stát členy VIP klubu a mít příležitost nakupovat zboží z dárkového sortimentu alkoholu, sirupy s alkoholem, sirupy bez alkoholu, likéry pro bary a kavárny, ovocné pyré, směsi na přípravu smoothies, třešně, cukry, infůze, ročníkový alkohol či různé druhy čajů a čajových směsí levněji? Pak si na gastroklub.cz založte účet a během 12 měsíců nakupte alespoň za 15.000 Kč. O členství si zažádejte na příslušné emailové adrese a začněte nakupovat výhodněji.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
Zobrazit formulář pro nákup