Jídlo, recepty a vaření

Půjčte si třeba i na vybavení kuchyně

Obvykle jsou webové stránky, které vydávají úvěry online, velmi jednoduché a je nepravděpodobné, že byste se zmátli, jak získat nebo zaplatit za půjčku na takovém místě. Avšak každá finanční služba má své vlastní charakteristiky, o kterých je žádoucí, aby spotřebitel věděl ještě před použitím. Použitím příkladu Viva-Credit vám řeknu, jak to vyvolává nejvíce otázek pro dlužníky, kteří se rozhodnou vzít půjčku online v CR.

1.Proč někdy jsou aplikace zpracovány déle než obvykle?

98% aplikací ve službě Viva-Credit je zpracováno automatickým systémem, takže uživatelé rozhodují o poskytnutí úvěru během 1-2 minut. V některých případech je ale musí servisní pracovníci dále kontrolovat. To se nejčastěji vyskytuje ze dvou důvodů:

pokud informace v žádosti nestačí k rozhodnutí;

pokud máte dotazy ohledně dat poskytnutých uživatelem.

Zde jsou některé příklady, kdy může systém pochybovat o informacích z aplikace:

Při zadávání pasových údajů došlo k chybám. Poté budete možná muset odeslat skenování nebo fotografii dokumentu tak, aby jej systém mohl porovnat.

Pokud jméno, které uživatel zaregistroval u služby, neodpovídá názvu držitele karty, který poskytl společnosti Viva-Credit. V takovém případě bude klient muset podstoupit další testování.

Pokud telefonní číslo uživatele registrované v této službě neodpovídá jeho číslu, které je v kreditní kanceláři. Poté musíte provést další test.

2.Proč nejsou všechny karty vhodné k půjčce?

Ne všechny bankovní karty mohou být použity k přijímání peněz ve službě Viva-Credit. Je lepší, aby se jednalo o osobní kartu dlužníka, který je obsluhován platebním systémem Visa nebo MasterCard. Z bezpečnostních důvodů může náš systém odmítnout poskytnutí půjčky, pokud jste uvedli kartu, která byla vydána jménu někoho jiného.

Společnost však nemůže převést peníze na sociální a vkladové karty (kvůli požadavku vyhlášky Národní banky CR ze dne 18. srpna 2014 „O změnách pokynů k postupu při otevírání, používání a uzavírání účtů v národních a cizích měnách“). Za tímto účelem můžete otevřít a připojit samostatný účet s touto kartou. Nemůžete také získat prostředky na předplacené a firemní karty.

3.Další otázky

Samozřejmě existují i ​​další problémy pro klienty online půjčování. Například, co dělat, pokud jste učinili platbu z úvěru, ale banka / terminál stáhl provizi a v důsledku toho nebyl úvěr plně uhrazen a odložení bylo zahájeno? Aby nedošlo k takovým situacím, společnost Viva Credit doporučuje, aby zákazníci měli vždy zájem o dostupnost a výši provizí před splácením úvěru.

Někdy vzniknou otázky ohledně úrokové sazby z prodloužené půjčky. Při prodloužení slev nefungují a cena je vždy nastavena na standardní hodnotu. Aby se předešlo takovým otázkám, společnost Viva Credit upozorňuje na podmínky prodloužení smlouvy o půjčce, na domovské stránce webu a v sekci Nápověda.

V každém případě, pokud máte dotazy, můžete kontaktovat podporu Viva-Credit.cz  a požádat je emailem nebo telefonicky.

Viva-Credit.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
Zobrazit formulář pro nákup